perjantai 23. marraskuuta 2018

Pennuilla on nimet :)

Vuokon ja Kodan 3-viikkoiset pennut ovat saaneet nimet:

Kermanvärinen uros on Nuotioretken Tunturinhuippu. Pitäähän yhden pennun nyt Lappia edustaa. Tälle ei ole vielä keksitty "työnimeä", mikä Tupu tai Tumppi sitten tullenneekaan tässä ajan saatossa.

Musta ruskein ja valkoisin merkein uros on Nuotioretken Syksyn Sävel. Nimetty suositun kotimaisen laulukilpailuohjelman mukaan, jonka alkamisesta on kulunut nyt 50 vuotta. Ajattelimme kutsua tätä pentua ikäänkuin työnimellä "Mikki", koska mikkiinhän lauletaan mutta myös siksi, että Mikki Hiiri täyttää 90 vuotta.

Musta ruskein ja valkoisin merkein narttu on Nuotioretken Suomineito. Kunnioittaa nimellään 100-vuotiasta Suomea. Tätä pentua ajattelimme kutsua työnimellä "Minni", koska samanvärinen velipoika on Mikki ja myös Minni Hiiri täyttää samat 90 vuotta. Suomineito-sanassa on myös kirjaimet M I N :)

Musta merkein narttu on Nuotioretken Saniainen. Jatkaa emänsä Lapinvuokon mukaan kasvien nimistöä. Itse tykkään saniaisista tosi paljon. Tämän tytön kutsumanimi/työnimi on Sani, joka kuulostaa iloisen aurinkoiselta nimeltä.